Ga naar de inhoud
In het weekend van 18 en 19 november 2023 werd de gezamenlijke verenigingstentoonstelling gehouden van de HKSV en de KVO in het “Excelsiorhuis” in Hengelo(O). Deze show, de zogenaamde Noabershow, stond tevens in het teken van het 125-jarig bestaan van de HKSV.
Op zaterdag 2 september hebben we onze jaarlijkse jongdierenkeuring gehouden bij de familie Brunink in Losser. De dieren werden verdeeld naar leeftijd in drie klasse. Daarnaast nog een apart klasse, de zogenaamde aoc-klasse.
Winnaar van de Noabershow, een tevens clubkampioen, werd Rob Ziemerink met een ijzergrauwe Kleurdwerg en kreeg het hoogste predicaat U, van uitmuntend met 98 punten toegekend.
Samen met haar zusterverenigingen, de KVO ‘t Raskonijn uit Oldenzaal en de O.S.V. uit Enschede presenteert de Hengelose Kleindieren Liefhebbers Vereniging een fraaie collectie van konijnen, sierduiven, oorspronkelijke-duiven en Cavia’s. Allen samengebracht in Het ‘Excelsiorhuis’ aan de Geerdinksweg 40 in hengelo. Belangstellenden kunnen deze dieren hier komen bewonderen op zondag 20 november 2022 van 10:00 uur - 17:00 uur. Toegang is gratis.
Terug naar de inhoud